Autobanden aanschaffen

Geplaatst

Uw nummer 1 bandenspecialist in Zoetermeer.

Nieuwe banden.

Wij vervangen versleten of kapotte banden en geven u daarbij advies aangaande het soort banden dat u het best voor uw wagen kiest. Omdat wij verschillende types en merken in voorraad hebben kunnen wij u steeds op zeer korte termijn helpen.

Winter- en zomerbanden.

Bij ons kan u terecht voor het omwisselen van uw banden. Wij adviseren u ook aangaande het beste tijdstip om dit te doen, het is immers belangrijk tijdig uw banden te wisselen. Hebt u zelf niet genoeg plaats voor het stockeren van uw banden, dan kan u dit bij ons doen.

Herstellen van banden.

Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld in een spijker of stuk ijzer rijdt waardoor uw band lost maar dit hoeft niet meteen te betekenen dat u een nieuwe band dient aan te kopen. Wij gaan de schade na en indien mogelijk herstellen we deze. Hoewel veiligheid voorop staat zullen wij steeds herstelling laten voorgaan op vervanging. U kan bij ons ook langskomen voorafgaand aan keuring om te laten controleren of uw banden in Zoetermeer nog in goede staat zijn.

Klantendienst.

Hebt u vragen omtrent het wisselen van uw banden, wilt u laten nakijken of uw banden nog in veilige staat verkeren, wilt u een offerte voor nieuwe banden? Hiervoor hebben wij een klantendienst ter uwer beschikking. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bij onze autogarage in Zoetermeer kunt u diverse autobanden kopen. Deze banden zijn van topkwaliteit. Wanneer u de nieuwe banden eronder heeft laten zetten, kunt u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *