Bezorg je gekoelde producten van A naar B

Geplaatst

Een koelauto zorgt er onder meer voor dat je producten tegen een bepaalde temperatuur van A naar B kunt brengen. Je kan je voorstellen dat dit nog al eens nodig is. Denk maar eens aan al die producten die je in je koelkast hebt staan. Als die met een gewoon transport richting de winkel waren gekomen, hadden ze nu al lang verrot op de vuilnisbelt gelegen.

Huren

Qua koelauto kun je eigenlijk twee kanten op, namelijk huren en kopen. Bij het huren van een koelauto heb je alleen kosten de de enkele keren dat je het nodig hebt. Heb je hem echter vrij vaak nodig, dan kan het een betere investering zijn er een te kopen. Naast erg mooie nieuwe koelauto’s, zijn er altijd nog vele tweedehands koelauto. Voor een kleiner bedrijf met veel vrachten kan dit wel eens de ideale optie zijn. Koelauto’s zijn vaak van zeer gedegen merken. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de meeste koelauto’s in een redelijk staat verkeren.

Ombouwen

Het is ook mogelijk met een minibus of auto om te bouwen tot koelauto. Wel zal dit ten opzichte van het kopen van een koelauto weinig gaan opleveren, dus is het een optie waarvoor niet vaak gekozen wordt. Al zijn er bedrijven die het op een goede manier kunnen.

Gekoeld transport

Wat je tegenwoordig vaak ziet is dat er ook gekoeld transport naar het buitenland gaat. Er zijn diverse partijen die hier kennis van hebben. Persoonlijk heb ik een goede voorkeur voor coolgo.eu/nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *