Diepgevroren producten vervoeren

Indien men verse of diepgevroren producten wenst te vervoeren moet men niet dadelijk een koelwagen aanschaffen. Men kan heel eenvoudig elke bestelwagen ombouwen tot koelwagen door middel van een isolatiepakket te installeren dat bij het merk van je bestelwagen past. Voor alle merken bestelwagens zoals een Renault traffic of een Fiat Ducato bestaat er wel een mogelijkheid om deze om te bouwen tot koelwagen mits bij een erkende installateur langs te gaan. In elke bestelwagen kan er een koelinstallatie voorzien worden en meestal worden deze op maat gemaakt.

Hoe een Bestelwagen koeling omvorming volgens erkende HACCP-eisen voor geconditioneerd vervoer.

Indien je je bestelwagen omvormt tot koeling om verse producten mee te vervoeren moet men zeker zijn dat de koelinstallatie of het isolatiemateriaal van grote kwaliteit is dat er geen fouten kunnen gebeuren tijdens het vervoer. Er mogen geen lekken of dergelijke in het koelsysteem zijn om zeker te zijn dat de producten van goede kwaliteit blijven. Daarom is het altijd aan te raden bij een erkende installateur langs te gaan om je bestelwagen om te bouwen. Deze kunnen je na installatie een kwaliteitslabel mee geven zodat je klanten zeker zijn dat hun producten wel degelijk gekoeld vervoerd zijn.

Waar zijn deze koelwagens te verkrijgen?

Het kan heel goed zijn dat je een huidig transportauto hebt, die nog niet voorzien is van de juiste koelelementen. Je kan dan een koelwagen laten ombouwen. Een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, is Coolgo. Zij hebben hierin al enkele jaren ervaring. Neem zodoende eens vrijblijvend contact met ze op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *