Gekoeld transport

Geplaatst

Een van de vele services van ondernemingen met betrekking tot transport, bestaat uit het vervoeren van gekoelde goederen.
Deze goederen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit geneesmiddelen van apotheek/ziekenhuizen, vervoeren van bepaald weefsel tussen ziekenhuizen in en eet- en drinkwaren voor horecaondernemingen en retail.

Alles wat maar gekoeld moet blijven bij een transfer van de ene plaats naar de andere kan worden vervoerd in zo’n gekoelde vrachtwagen/ auto.

Vergunning

Om ervoor te zorgen dat de gekoelde transportwagens aan alle wettelijke eisen voldoen om producten, medicatie en andere middelen te vervoeren, wordt het aan strenge eisen gesteld.
de Inspectiedienst voor voedsel- en warenautoriteit zal een vergunning moeten geven. Ook de hygiene spelen hierbij een belangrijke rol, net als de conditie van de gekoelde wagen om middelen zoals weefsel tussen ziekenhuizen te mogen vervoeren.
Heeft een organisatie die bemiddeld met gekoelde transport bovengenoemde vergunningen, dan weet je dat de organisatie betrouwbare leveringen doet en de middelen die hij vervoert, op een goede gekoelde manier levert.

Vervoer

Hoe koud je het gekoeld transport wil hebben, hangt af van wat er vervoerd moet worden en hoe lang de rit duurt van de ene naar de andere plaats. Ook de grote van de koelwagen speelt een belangrijke rol.

Kortom, wil je gekoeld transport regelen, dan zijn er tal van organisaties welke deze service aanbieden. Voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *